MENU

Rum och Frukost på Farmen

Vakna upp på gården med direkt utsikt över hästarna .. bara njut av djuren och utsikten över gården eller delta i våra aktiviteter, allt är möjligt ..

Rum och Frukost

 - Paardrijden in Zweden

Bo på gården i vår mysiga landsbygdrum som ligger ovanpå stallen. Bredvid skogen med utsikt över paddock & hästar och floden "Klarälven". Det är möjligt att boka i kombination med olika aktiviteter.

Detta rum har 3 sängar, 1 dubbelsäng, 1 enkelsäng och en säng inbyggd i takryggen. Dessutom finns det garderob, ett bord med böcker och en hängmatta / gungstol där du trivs. Lämplig för 1-3 personer att hyra detta mysiga rum. På morgonen är det möjligt att du vaknar av gårdsdjur och det finns en korg med frukost som väntar på dig, du kan hitta en trevlig plats på gården för att äta din frukost.

 

Aktiviteter

Ridning, erfaren eller oerfaren, ung eller gammal, alla är välkomna! Vi anordnar korta ridturer från 1,5 timmar till dagsutflykter (ridturer / häst/bagn ) till och med flerdagsturer där vi övernattar i skogen!

Viltsafari med Landrover jeeps, häst&vagn, grill och badtunna kvällen efter en intensiv dag, allt är möjligt .. se Aktiviterna

 

Priser

Högsäsong (skollov) Pris per person och per natt Sek 550, -

Lågsäsong (utom skollov) Pris per person och per natt Sek 450,-


Tveka inte att tar kontakt om totala priset för B & B inklusiv aktiviteterna

Our Little Farm
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Our Little Farm