MENU

Kommer bort från det intensiva livet och njuta av lugnet och naturen?

Vill du äventyra och göra många olika aktiviteter? Resa med familjen eller vännerna? Vi har något för alla! Du kan välja mellan en av dessa två fritidshus som ligger vid kanten av skogen och bestämma själv hur du planerar din semester. Njut av naturen, lugnet, platsen en och en annan älg och var med på olika aktiviteter.

Fritidshus "Lila skogshus"

 - Paardrijden in Zweden

Tillbringa din semester på gården med familj, din partner eller vänner i en söt, fast skog stuga, privat beläget, mot skogen med utsikt på floden..
Boka några av aktiviteterna enligt önskemål så att vi kan sätta ihop ett paket till dig. Om du hyr semestern för minst 1 vecka får du rabatt på aktiviteterna.
Hela vägen tillbaka till naturen och ändå nära Farm med utsikt över floden...
Det lilla skogshuset har medvetet ingen tv och wifi.
Det finns kycklingar så att du kan plocka upp dina egna färska ägg och mata djuren med barnen. I framtiden är det också möjligt att hyra och sköta om en egen minipony.
Trädgården har ett picknickområde och en eldstad där du kan göra en eld och grilla lite mat.


Huset

Huset har en täckt veranda framför ytterdörren, en hall, ett mysigt svenskt kök med bäddsoffa (2-person), vedeldad spis, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kyl med frysfack och en elektrisk spis med 3 kärnor och en ugn. Bifogat till köket är ett separat sovrum med 2 separata sängar som du kan glida isär. Badrummet med dusch, handfat och toalett ligger också på första våningen.
Andra våningen är inte tillgänglig ännu, här kommer att vara möjligheten att sova i framtiden, därför erbjuder vi nu huset för 4 personer.

Fråga efter mer information för detta hus via denna länk

Fritidshus Sälje

 - Paardrijden in Zweden

Bo med familj, vänner eller partner i vårt lugna, lantliga semesterhus som erbjuder vacker utsikt! Med utsikt över ängarna och kullarna där vanliga rådjur och älgar går runt!  Men bara 100 meter från vattnet där en liten båt finns att upptäcka den vackra naturen på vattnet. Perfekt för naturälskare, vilosökare, fiskare, men även för människor som vill göra en hel del aktiviteter i grannskapet!


Huset

Det svenska huset har ett mysigt stort öppet vardagsrum med en bäddsoffa, TV, DVD-spelare, sittgrupp, spel finns, ett rymligt vardagsrum, ett badrum med toalett. På övervåningen har vi ett stort rum där det finns en 2personssäng, en enkelsäng och en våningssäng. Dessutom ett sovrum med en 2-personers king bed och en balkong. (Maila oss för fler bilder av layouten på huset)!
Huset har en fin stor trädgård med trädgårdsset och fin eldstad. (Trä kan köpas i påsar från oss)
Det finns också en (utomhus) bastu tillgänglig!

Fråga efter mer information för detta hus via denna länk

Fritidshus Little Farm

 - Paardrijden in Zweden

På grund av "Our Little Farm" finns ett semesterhus som är idealiskt för hästälskare / djurälskare.
Tillbringa din semester på gården med familj, din partner eller vänner i ett rymligt fritidshus, mot skogen och med utsikt över floden och våra hästar.  Boka några av aktiviteterna enligt önskemål så att vi kan sätta ihop ett paket till dig. Om du hyr semestern för minst 1 vecka får du rabatt på aktiviteterna.


Huset

Huset har en fin veranda, en rymlig hall, ett mysigt vardagsrum med hörnsoffa (1/2pers), TV, DVD-spelare, vedeldad spis, ett svenskt kök med kaffebryggare, vattenkokare, kyl, frys och en elektrisk spis med ugn. Badrummet med handfat och toalett ligger på bottenvåningen. På första våningen kan du hitta badrummet med dusch, handfat och toalett och 2 sovrum. 1 sovrum har en dubbelsäng. Det andra sovrummet har två enkelsängar och en sängbänk för 2 personer. Det finns också en fin balkong fäst vid den stora landningen. (vänligen maila oss för bilder av layouten av huset).

Fråga efter mer information för detta hus via denna länk

 

Our Little Farm
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Our Little Farm