MENU

Kommer bort från det intensiva livet och njuta av lugnet och naturen?

Vill du äventyra och göra många olika aktiviteter? Resa med familjen eller vännerna? Vi har något för alla! Du kan välja mellan en av dessa två fritidshus som ligger vid kanten av skogen och bestämma själv hur du planerar din semester. Njut av naturen, lugnet, platsen en och en annan älg och var med på olika aktiviteter.

Fritidshus Sälje

Ett vackert hus med utsikt över ängar och kullar där rådjur och älgar regelbundet går runt! Perfekt för den riktiga naturälskaren, 100 meter från vattnet där båt/kanot finns för att upptäcka den vackra naturen från vattnet!

Hyra per vecka (max 8 personer)

  • Lågsäsong SEK 4500 (Exkl. hyr av sängkläder&handdukar)
  • Högsäsong SEK 5500 (Exkl. hyr av sängkläder&handdukar)                                                                                                                                 På vinter beräkna vi extra för el SEK 500,-

Huset har ett mysigt stort öppet vardagsrum med bäddsoffa, TV, DVD-spelare, sittgrupp, ett rymligt kök, ett badrum på nedervåningen med toalett. På övervåningen finns det en 1,40 säng samt en våningssäng. I rummet bredvid finns det en dubbelsäng och en balkong.

Även detta fritidshus går att hyra i kombination med en av våra arrangemang, fråga gärna efter mer information!

 

Fritidshus Little Farm

Hyr ett fritidshus på gården med utsikt över hästarna eller på en idyllisk plats med en otrolig lugn..

På Our Little Farms gård ligger detta fritidshus och det är idealistiskt för häst- och djurälskare!

  • Hyra per vecka (max 5 personer)
  • Lågsäsong SEK 4900 (+- 510 euro)
  • Högsäsong SEK 5500 (+- 570 euro)

Intresserad av ett B&B, stanna gärna över natten på Farmen! Fråga efter möjligheterna

Eller boka ett av våra paket med förköpsrabatt, mer information kan fås på begäran. Tillbringa din semester med familj eller vänner i ett rymligt fritidshus som står mot skogens kant med utsikt över Klarälven och våra hästar. Huset har ett mysigt vardagsrum med hörnsoffa, TV, DVD-spelare, vedeldad spis, ett badrum med toalett på nedervåningen, ett badrum med dusch på övervåningen, två sovrum - ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med enkelsäng och en bäddsoffa.

Extra möjligheter:
Sängar kan läggas till för större grupper (max 8 personer). Erfaren eller oerfaren, ung eller gammal, alla är välkomna! Vi organiserar korta resor på 1,5 timmar till dagsturer på 4 timmar, och även flerdagresor där vi sover i skogen! Prärievagnsresor genom naturen inklusive en paus vid en vacker sjö! Naturvandring med guide i skogarna bakom Farmen. Ät i vår tipi som finns på plats eller häng med på våra grillkvällar! Efter att ha haft en händelserik och aktiv dag, ta ett underbart avkopplande dopp i vår jacuzzi , en kväll under stjärnorna. Allt är möjligt på vår farm.

 

Our Little Farm
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Our Little Farm